Gobeleno paveikslas (su rėmu) G225 45x59 Padidinti

Gobeleno paveikslas (su rėmu) G225 45x59

Nauja

„Wenge 45x59“ rėmo gobelenas buvo pagamintas gamykloje ant specializuotų staklių. Dėl šiuolaikinių audimo būdų paveikslas yra prisotintas ryškių spalvų. Aukščiausios kokybės medžiagų naudojimas taip pat reiškia gobeleno patvarumą.

Daugiau informacijos

1 Prekė

Įspėjimas: Paskutinė prekė sandėlyje!

26,00 €

su PVM

Pridėkite prekių už 50,00 € ir gaukite nemokamą pristatymą!

Anksčiau gobelenai buvo naudojami įvairiems interjerams dekoruoti, nes tai buvo to meto mada. Jie pasirodė esą tobuli, labai patvarūs austo meno kūriniai. Dėl šios priežasties jie išliko iki šių dienų, nors ir šiek tiek modernizuota forma. Jų dėka galite lengvai pakeisti monotoniško interjero pobūdį, kuriame dažnai trūksta dekoratyvinio elemento, kuris papildytų visumą ir suteiktų jai unikalią išraišką. Tai ne antikvarinis paveikslas, o gražus įvairiaspalvis audinys. Gobelenas wenge rėmelyje 45x59 cm puikiai tiks bet kurioje vietoje.

Sutinku

Informuojame, kad šioje svetainėje naudojame slapukus (angl. cookies), kurie rinktų statistinę informaciją apie lankytojus ir sektų jų veiksmus tiesioginės rinkodaros vykdymo tikslais. Jeigu sutinkate, paspauskite mygtuką „Sutinku". Jeigu nesutinkate, slapukų Jūsų įrenginyje netalpinsime, tačiau kai kurios svetainės funkcijos gali iš dalies ar visiškai neveikti. Duotą sutikimą galite bet kada atšaukti naršyklėje ištrindami slapukus arba nustatydami naršyklės parametrus taip, kad slapukai nebūtų įrašomi.